top of page

Susține!

Generozitatea ta face lucrurile posibile!

Centrul de Artă Aluniș este un ONG care își desfășoară activitatea cu sprijinul financiar al oamenilor de bine, cei care vor să contribuie la revitalizarea tradițiilor și dezvoltarea durabilă a comunităților de pe Valea Buzăului. Poți susține proiectele centrului prin mai multe metode: 

DONATORI INDIVIDUALI 

Donate

Donații directe 

în contul Asociatia Centrul de Arta Alunis 

IBAN: RO39BTRLRONCRT0546042801 

sediul: Aluniș 39, comuna Colți, jud Buzău

3,5% din impozit

Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe care îl plătești deja la stat către o asociație pe care vrei să o susții. Nu te costă nimic în plus, dar pentru noi face o reală diferență.  Trebuie doar să completezi formularul 230.

Achiziții cu suflet

Cumpărând produse și servicii oferite de noi (cazare, ateliere, produse din shop etc) susții direct activitatea centrului, producători, artiști și artizani locali. 

Timp și expertiză

Ne poți ajuta făcând voluntariat, oferind expertiză pe proiecte (juridică, economică, terapii, permacultură, studii culturale, artă etc) sau donând bunuri și servicii (obiecte tradiționale vechi, războaie de țesut, servicii transport etc)

COMPANII

20% din impozit

Companiile pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul datorat statului. Cheltuiala este deductibilă, valoarea acesteia scăzându-se din impozitul pe profit. 

Sponsorizează un eveniment

Compania ta poate susține un întreg proiect sau evenimente în cadrul acestuia (concerte, spectacole, tabere pentru copii, seminarii și cursuri pentru comunitatea locală etc)

Achiziții cu suflet

Organizează la Aluniș evenimentul tău corporate (teambuilding, conferințe etc) sau oferă produsele noastre drept cadou echipei tale.

Timp și expertiză

Echipa ta poate face voluntariat la noi, ne poți oferi acces la specialiști și servicii (contabilitate, juridic, construcții, transport, consiliere etc).

bottom of page