top of page

Politicile noastre de protecția datelor și regulament hotelier

Ne bucurăm să vă primim pe site-ul nostru și vrem să vă informăm cu privire la angajamentul nostru ferm pentru protecția datelor cu caracter personal și la regulamentul nostru hotelier. La Aluniș Retreat și Casa Lila, casele noastre de oaspeți, considerăm că confidențialitatea și confortul oaspeților noștri sunt prioritare, iar acest lucru este fundamental pentru fiecare aspect al experienței dumneavoastră la noi.

Pagina noastră de Protecția Datelor cu Caracter Personal și Regulamentul de bună conduită este concepută pentru a vă oferi toate informațiile relevante privind modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale, conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) și altor legi aplicabile. Aici veți găsi detalii despre politica noastră de confidențialitate, drepturile dumneavoastră în ceea ce privește datele personale și modul în care ne desfășurăm activitatea pentru a vă oferi o ședere sigură și plăcută la Aluniș.

Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde de confidențialitate și securitate a datelor și vă asigurăm că informațiile dumneavoastră personale sunt în siguranță cu noi.

Vă invităm să explorați această pagină pentru a vă familiariza cu politica noastră și regulile caselor noastre de oaspeți. Dacă aveți întrebări sau solicitații specifice, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră amabilă și experimentată este aici pentru a vă asista și a vă oferi clarificări suplimentare în orice moment.

Regulile casei de oaspeți
Aluniș Retreat/Casa Lila

Check out: se face la ora 11:00

Pentru liniște și relaxare

 • Încurajăm cântatul la instrumente și muzica ascultată în surdină fără a-i deranja pe ceilalți oaspeți. Între orele 22:00 – 08:00 este timp dedicat odihnei.

 • Ne plac petrecerile și suntem bucuroși să le acomodăm în spiritul locului. Te rugăm să ne anunți înainte.

 • Atv-urile nu sunt parte din povestea noastră.

Camere:

 • Te rugăm să nu consumi alimente și băuturi în camere, iar fumatul să fie făcut doar în exterior folosind scrumierele puse la dispoziție.

 • Dacă ai nevoie să muți parte din mobilier sau decorațiuni te rugăm să ne anunți pentru a te ajuta și a nu deteriora podeaua sau alte elemente.

 • Pentru siguranța tuturor, te rugăm să nu folosești în camere aparate electrice aduse de acasă (reșou, fierbător, cană electrică etc).

 • Sistemul de canalizare este pe bază de fosă septică și singurul lucru permis de aruncat în toaletă este hârtia igienică. Pentru restul deșeurilor te rugăm să folosești sacii și coșurile de gunoi puse la dispoziție.

 • Prosoapele și lenjeriile sunt igienizate cu detergenți și substanțe profesionale, variante organice, non invazive pentru mediu și sunt destinate doar uzului personal. Te rugăm să nu le folosești în alte scopuri. Accidente se pot întâmpla și în acest caz te rugăm să ne soliciți ajutorul și să nu încerci să le cureți.

 • Prosoapele se schimbă la fiecare 2 zile, dar dacă ai nevoie de unele suplimentare suntem bucuroși să îți oferim.

 • Lenjeriile se schimbă la fiecare patru zile în cazul sejururilor mai lungi. Dacă nu dorești acest lucru, te rugăm să ne anunți.

Mese:

 • Nu servim a la carte, avem un meniu prestabilit pentru fiecare zi, dar pentru cei cu restricții alimentare suntem bucurosi să gătim ceva adaptat nevoilor.

 • Accesul alimentelor și băuturilor dinafară este interzis cu excepția celor destinate copiilor mici și persoanelor cu probleme medicale care necesită o dietă specială.

Reguli de conduită
Aluniș Retreat/Casa Lila

La Aluniș Retreat/Casa Lila, dorim ca experiența dumneavoastră să fie una plăcută și lipsită de probleme. Pentru a asigura un mediu prietenos și confortabil pentru toți, avem câteva reguli simple pe care dorim să le împărtășim cu dumneavoastră.

În primul rând, vă rugăm să respectați liniștea în casa de oaspeți, restaurant și în zonele comune. De asemenea, așteptăm de la dumneavoastră să urmați normele de conviețuire socială și morale în timpul șederii dumneavoastră.

Pe parcursul cazării, vă rugăm să aveți grijă de proprietatea încredințată dumneavoastră. Orice încălcare a regulilor sau normelor menționate mai sus poate duce la întreruperea contractului sau a cazării, fără niciun preaviz.

Suntem aici pentru a vă oferi o experiență minunată, iar pentru a menține un mediu plăcut pentru toți clienții noștri, ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în restaurant și accesul clienților care nu respectă regulile și perturbă atmosfera liniștită sau imaginea caselor de oaspeți.

 

 În cazul în care producerea de distrugeri sau degradări a bunurilor materiale este imputabilă unui client, acesta va suporta contravaloarea acestora.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a evacua forțat clienții indezirabili din hotel și restaurant, iar aceștia nu vor putea pretinde restituirea contravalorii serviciilor achitate.

Într-un efort de a oferi experiențe plăcute și sigure tuturor oaspeților noștri, ne rezervăm dreptul de a selecta clienții.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales să fiți parte din familia noastră. Vă așteptăm cu brațele deschise la Aluniș!

bottom of page